MF Sokolka

zlotuu2_panorama4 MF Sokolka

 

Metal-Fach – ett företag känt framför allt som tillverkare av jordbruksmaskiner och värmepannor, är sedan 25 år tillbaka närvarande på marknaden praktisk taget över hela världen.
Våra produkter hittar man i Europa, Nord- och Sydamerika samt Asien.

Företaget startades 1989 av Jacek Kucharewicz och hans far Stanislaw under namnet Metal-Fach och tillverkade i början, med hjälp av några få anställda, värmepannor i ett litet garage. Tack vore hårt arbete, ständiga investeringar i maskinparken, medarbetarnas kunskaper och som viktigast, inriktningen på marknadens behov, blev företaget en av dem större tillverkarna av jordbruksmaskiner och värmepannor i Polen och Europa. För närvarande, anställer Metal-Fach ca 800 medarbetare. Tillverkningen sker på en yta av 16,5 hektar, 4,3 hektar av dessa under tak. Den helt automatiserade måleriverkstan är en av dem modernaste i branschen med möjligheter till pulver-, våt- och katalytisk lackering. Det egna laboratoriets ständiga tillsyn garanterar högsta kvalité av lackerade ytor. Som den första tillverkaren i Polen har Metal-Fach 3-D laserbearbetningsmaskiner.

Företaget vid sidan om tillverkning av värmepannor och jordbruksmaskiner offererar även stålkonstruktioner, tillverkningshallar och från år 2010 lastbiltrailers med namnet ”Nova”.
Erfarna och välutbildade specialister, produktionspotential, samarbete med världens ledande koncerner samt kundernas höga betyg gör Metal-Fach till en ledande tillverkare av de offererade produkterna dvs. ensilagemaskiner, gödselspridare, frontlastare och släpvagnar.
Metal-Fach är idag en modern producent med högt kompetent arbetarstyrka, goda kundrelationer och korta leveranstider. Köpare förutom produkten av högsta kvalité får tekniskt stöd, tillgång till reservdelar, garantier och eftergarantiservice.

Metal-Fach prioriterar och sätter kunder i fokus och ser goda kontakter med dem som en nyckel till framgång i framtiden.

slider_bulldog